Se, om du kan få fjernvarme og tilmeld dig

 

Endelig aftale fremsendes efter behandling af din tilmelding.

Har du en ny varmepumpe, men vil du gerne skifte til fjernvarme senere?

Hvis du lige har skiftet til varmepumpe, og gerne vil vente med at skifte til fjernvarme, indtil din varmepumpe er udtjent, så tilmeld dig fjernvarme nu og skriv i bemærkningsfeltet, at du har varmepumpe, men ønsker at få fjernvarme i fremtiden. Så tager vi højde for dig i vores projekt.

Sådan får du fjernvarme

• Tilmeld dig ved at udfylde tilmeldingsformularen her på siden eller svarkortet du har modtaget med folderen, og læg det i vores postkasse.

• Vi holder dig orienteret om, hvornår fjernvarmen kommer til din adresse. Når vi nærmer os, skal du selv fastsætte aftalen med din vvs-installatør.

• Vi graver rør ned i kvarteret og ind til dit hus. Og vi rydder selvfølgelig op efter os og reetablerer have- og flisearbejde.

• Din vvs-installatør skifter dit fyr til en varmeveksler. Radiatorerne kan genbruges til fjernvarme, og installationsarbejdet er derfor normalt overstået i løbet af en dag.

Hvornår kan du få fjernvarme?

Bor du i et af områderne på kortet, eller i den indre by og gerne vil have fjernvarme, så skynd dig at tilmelde dig til fjernvarme. Jo før vi har den nødvendige tilslutningsprocent, jo før kan vi komme i gang.

Klik på kortet for at zoom ind. Læs mere om projekterne og den aktuelle status på udvidelsen her.

Mere information

Vores tilbud til dig

Se om du kan få fjernvarme

Beregn din varmepris

Status på udvidelsen

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 75425888 eller info@ribe-fjernvarme.dk.