Egebæk-Hviding og Vester Vedsted er i mål

20. april 2023

Egebæk-Hviding og Vester Vedsted er i mål

342 forbrugere i Egebæk-Hviding og Vester Vedsted kan nu se frem til at blive koblet på fjernvarmen!

Hos Ribe Fjernvarme har vi arbejdet målrettet på at sikre fjernvarme til Egebæk-Hviding og Vester Vedsted, vi er rigtig glade for at kunne melde, at vi nu har opnået de 342 tilmeldinger, som skulle til, for at vi kan fortsætte projektet.

Vi vil gerne takke borgerne i området for deres store interesse og engagement i at få udbredt fjernvarmen i Egebæk-Hviding og Vester Vedsted! 

Projektet skal nu i myndighedsbehandling, og vi skal indsende ansøgning om tilskud fra fjernvarmepuljen, når det er opnået, kan vi sende projektet i udbud.

Vi forventer, at kunne begynde udrulningen af fjernvarme i Egebæk-Hviding i 2024 og Vester Vedsted i 2024/2025.

 

Sammen kan vi sænke prisen

Med 342 tilmeldinger kan vi sætte gang i udvidelsen til Egebæk-Hviding og Vester Vedsted, men får vi flere tilmeldinger, kan vi gøre det billigere at få fjernvarme.

I forbindelse med modtaget tilbud på fjernvarmeprojektet i Øster Vedsted, kunne vi konstatere at udgifterne til entreprenør og rør var steget ca. 25%, og finansieringsrenten mere end fordoblet.

Derfor blev vi nødt til at hæve prisen. Læs om prisændringen her.

Men det er vores vurdering, at hvis vi får i alt 447 tilmeldinger i Egebæk-Hviding og Vester Vedsted, kan vi halvere tillægget på den variable varmepris til 100 kr. pr. MWh.

Kommer der yderligere 105 forbrugere svarende til 552 forbrugere i alt forventes tillægget helt at bortfalde.

Derfor - få naboen med!

Jo flere forbrugere, der ønsker fjernvarme, jo billigere bliver det. Så tag gerne en snak med din nabo, hvis vedkommende ikke er tilmeldt.

Du kan stadig tilmelde dig

Bor du i Egebæk-Hviding eller Vester Vedsted, og vil du gerne have fjernvarme, så kan du med fordel tilmelde dig nu.