Tak for opbakningen til vores dialogmøde

9. december 2022

Tak for den enorme opbakning til vores dialogmøde

I mandags blev vi mødt af 400 forbrugere på vores dialogmøde, som viste stor interesse i fjernvarmens fremtid. På mødet gav vi en status på Ribe Fjernvarme og fortalte om vores kommende fjernvarmeudvidelser.

Det kan godt mærkes, at fjernvarme er blevet et varmt samtaleemne.

Hele 400 af vores forbrugere troppede nemlig op til vores dialogmøde i mandags for at høre om fjernvarmens fremtid i Ribe. Og den er vi altid klar til at fortælle om.

I løbet af aftenen var der god stemning og dialog blandt deltagerne, og vi fik mange spændende input og spørgsmål.

 

Fremtidens varmeproduktion i Ribe

Vores formand, Henrik Holst Elstrøm indledte mødet med en kort fortælling om Ribe Fjernvarmes historie, og hvor fjernvarmen står i dag. Herefter fortalte han om de nuværende varmekilder og -priser – og ikke mindst, hvad vi kigger ind i i fremtiden.

Siden foråret 2022 har vi nemlig arbejdet målrettet på at tilbyde fjernvarme til flere områder i og omkring Ribe. Nu begynder brikkerne at falde på plads, og mange vil kunne få fjernvarme i 2023 og 2024.

Og flere forbrugere kræver mere varme. I Ribe står vi derfor ved en skillevej: skal vi afvente, om vi kan få overskudsvarme fra Esbjerg – eller skal vi etablere mere produktionskapacitet i Ribe?

 

Fjernvarme på vej

Det spørgsmål luftede formanden, inden han gik videre til 2. halvleg af mødet, som handlede mere konkret om de udvidelsesprojekter, vi lige nu arbejder med.

Først og fremmest Obbekærvej, hvor vi gør klar til tilslutning i marts 2023 – men snakken faldt ikke mindst også på projekterne i Øster Vedsted, Ribe Vest, Egebæk-Hviding, Vester Vedsted og industrien i Ribe.

Vil du se, hvor langt vi er nået i de enkelte projekter, eller er du bare nysgerrig på alle de andre spændende planer, vi har i Ribe Fjernvarme, kan du finde præsentationen fra dialogmødet herunder.

Vi takker endnu engang for den interesse, vores forbrugere viste på mødet.

Download præsentation

Download præsentation fra dialogmødet d.05.12.2022

Læs mere om udvidelsesprojekterne

Billeder fra dialogmødet