Ribe Fjernvarme udsætter generalforsamlingen torsdag den 2. april 2020.

25. marts 2020

Ribe Fjernvarme udsætter generalforsamlingen torsdag den 2. april 2020.

Som konsekvens af den nuværende udvikling i Danmark har bestyrelsen for Ribe Fjernvarme besluttet at udsætte Ribe Fjernvarmes ordinære generalforsamling den 2. april 2020, og herefter fastsætter hurtigst muligt en ny dato. Det betyder, at den nuværende bestyrelse fortsætter frem til afholdelse af generalforsamlingen.

Vi har på Ribe Fjernvarme taget alle hensyn og forholdsregler for passe på vores medarbejdere, men også at sikre forsyningen af varmt vand og varme i Ribe udtaler formanden for Ribe Fjernvarme, og fortsætter, at vi derudover har etableret et nødberedskab i worst case. I forhold til aflysning af generalforsamlingen er det vigtigt for bestyrelsen, at alle forbrugerne uanset alder kan føle sig tryg ved at møde op, og det kan vi ikke garantere inden den 2. april 2020.

Ifølge vedtægterne skal generalforsamlingen holdes inden udgangen af april, men vi har fået en juridisk vurdering på, at bestyrelsen i denne særlige situation kan se bort herfra. Generalforsamlingen vil blive indkaldt 3 uger før den bliver afholdt, og vi satser på ultimo maj 2020 oplyser formanden.